,,NAFIA"

fiatalok a főszerepben!

 

Főszerepben a fiatalok!

 

Ifjúsági Nap- 2012

és I. NAFIA Focibajnokság

Helyszín: Nagymaros, futball pálya

Dátum: 2012-07-21

Az önkénteseknek, támogatóknak és helyi tehetségeknek köszönhetően, az idei évben is megrendezhettük a  ,, NAFIA Ifjúsági Nap"-ot. Az elmúlt évekhez hasonlóan, a kultúra, sport és szórakozás jegyében zajlott a rendezvény, ezúttal a helyi focipályán.

A hely megválasztását az I. NAFIA Focibajnokság ihlette, amelyben 4+1 fős nagymarosi csapatok versenyezhettek ,,Nagymaros  Legjobb Focicsapata 2012" címért. A bajnokságban 6 csapat vett részt, ahol Matuk Róbert és kedvese látták el a játékvezetői teendőket. A Kemeni FC, a Makkom FC, a Klasszikus 7es, a Helyes United, a Nagyfröccs és a Másnaposok. A döntőben a Makkom FC és a Kemeni FC játszott, végül a Kemeni FC 5:1-es eredménnyel vált győztessé.

csap.jpg

A ,,Nagymaros Legjobb Focicsapata" tagjai: Bőgér Gergő (20), Kiss Csaba (21), Nagy Csaba (21), Turi Imre (18), Zeller Gergő(20) és Scheirich Bálint (16).  Az egész délután át tartó bajnokságban a fiatalok hősiesen állták az időjárás okozta esőt és szelet, de mindvégig minőségi focit produkáltak, izgalmas meccsekkel. 

A bajnokság közben a Verőcei Rendőrőrs munkatársai, illetve a helyi önkéntes tűzoltók várták az érdeklődőket. Lehetett szirénázni, bilincset próbálni, ujjlenyomatot készíteni, de akár tömlőt görgetni és kérdéseket feltenni is.

pict0049.jpg

pict0052.jpg

 

A helyi Mosoly Mikrotérségi Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat arcfestéssel várta a gyerekeket,míg Márti néni kézműves foglalkozásokkal készült.

pict0064.jpg

 

p1010040.jpg

A focibajnokság szünetében fellépett a NAHASI hastánccsoport, a Hujbert-ikrek pedig hangjukkal kápráztattak el bennünket.

pict0255.jpg

 

pict0155.jpg

A focibajnokság végén eleredt az eső, a focistáink elfáradtak, így mindenkinek jól esett az éppen elkészült gulyás, melyet Farkas János szakácsnak és a helyi CBA-nak, azon belül is Rasmann Miklós támogatónak köszönhetünk.

 

pict0110.jpg

Kis szünet után fellépett Nagymaros legkiválóbb rap csapata, a Tékozló Fiúk. Dalaikkal, szövegeikkel és személyiségükkel felpörgették a hangulatot a záróbulihoz. A fiatalok által ,,NAFIA presents: Ifjúsági Nap Party" elnevezésű bulin Kiss Csaba és Scheirich Bálint voltak a lemezlovasok ( dj bAsch & dj bAble). E két fiatal tagja a győztes focicsapatnak, a rendezvény önkéntes szervezői, de állandó szereplői is alapítványunk zenei rendezvényeinek. Tehetségük nem vitatható, igényes és jól összeválogatott zenékkel, rendkívüli hangulatot teremtenek minden alkalommal.         

l.jpg

Köszönet a NAFIA önkénteseinek: Scheirich Bálint, Kiss Csaba, Sculthethy Balázs, Grexa Edina, Gábri Krisztina, Bodor Gergő, Radics Éva

Köszönet az együttműködőknek és támogatóknak: Nagymaros Város Önkormányzata, Mosoly Mikrotérségi Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat, Verőcei Rendőrőrs, Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, Nagymaros Trade Kft- CBA, a Nagymaros FC-nek és önkénteseinek, a Karitász tagja- Márti néni, Sculthethy Balázsnak a hangosításért

 

Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát a rendezvényen! További szép nyarat kívánunk mindenkinek és sok jó élményt!

NAFIA csapat

 

________________________________________________

A 2011-es Ifjúsági Nap programjai

plakat_vegleges.png

Főszerepben a fiatalok!

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 12
Heti: 31
Havi: 31
Össz.: 46 259

Látogatottság növelés
Oldal: Ifjúsági Nap 2011-12
,,NAFIA" - © 2008 - 2024 - nafia.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »